Disney Interactive kondigt vandaag de nieuwste Play Set aan voor Disney Infinity 3.0: Disney·PIXAR’s Inside Out. Deze nieuwe Play Set voor Disney Infinity 3.0 is beschikbaar vanaf het najaar 2015.

Inside Out play set
De nieuwe Play Set is gebaseerd op Disney·PIXAR’s “Inside Out” (“Binnenstebuiten”), deze film is vanaf 15 juli in de Nederlandse bioscopen te zien. De videogame vindt plaats in het hoofd van Riley, nadat zij vlak voor het slapen gaan per ongeluk beelden uit een enge film op televisie ziet. De emoties in haar hoofd –Plezier, Angst, Woede, Afgunst en Verdriet – werken samen om Riley uit haar nachtmerrie te halen nadat er rumoer is ontstaan in Verbeeldingsland na het zien van de film. Broccoli bomen, doperwt kanonnen, vleermuizen en zelfs enge moeras-figuren rennen door het brein van Riley. Spelers moeten Riley’s emoties helpen in de tocht door Verbeeldingsland, samenwerken en gebruik maken van de krachten en kenmerken van iedere emotie om de tegenstanders in Verbeeldingsland te verslaan. Belangrijk daarbij is dat Riley’s herinneringen terug gebracht worden naar het lange termijn geheugen met de hulp van de breinagenten, voor zij ontwaakt uit haar nachtmerrie.

De drie nieuwe elementen voor deze Play Set:

· Wolken die vervagen, wegdrijven en/of oplichten;
· Muziek platformen die getimed en synchronisch meeklinken op de maat;
· Zwaartekracht barrières die de speler en de wereld waarin hij zich bevindt, binnenstebuiten keert.

Figurines voor de Inside Out play set
De karakters (figurines) voor de nieuwe Play Set, zijn:

· Plezier. Een optimistische en positieve zonnestraal dat ieder avontuur leuk en vrolijk maakt. Zij springt over negatieve kloven zoals niemand anders dat kan.
· Angst. Een verschrikkelijke bulk aan zenuwen die ervoor zorgen dat hij het snelste kan rennen. Daarmee kan hij bruggen en platformen overbruggen voordat die instorten.
· Woede. Een karakter met een kort lontje dat met gemak over lava zeeën kan rennen.
· Afkeer. Altijd vol walging, door het afzetten vanaf wolken laat het haar hoger springen dan wie ook.
· Verdriet. Zorgelijke vriend die wolken van verdriet omzet naar melancholieke vrolijkheid. Verdriet reist op wolken die uitvagen onder haar.

Disney Infinity 3.0 is ontwikkeld door Avalanche Software in samenwerking met Ninja Theory, Sumo Digital, Studio Gobo en United Front Games en is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360, Nintendo Wii U, PC en iOS en Android.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.