De Tour de France 2015 videogames komen met een aantal nieuwe screenshots en een gloednieuwe website.

Tour de France 2015 geeft je de rol van een professionele wielrenner die deelneemt aan de Tour. De game biedt dit jaar verbeterde graphics, een nieuw interface, 2 nieuwe competities en een gloednieuwe spelmodus die je vaardigheden als daler op de proef stelt. Tour de France 2015 verschijnt op de consoles.

Pro Cycling Manager 2015 geeft je de rol van een sportief directeur van een team van professionele wielrenners. Reis de wereld rond om mee te doen aan de meest prestigieuze, professionele wielerrondes. Dit jaar met een meer complete carrière modus, controle over het traject, en een nieuwe spelmodus waarin je je eigen wielrenner creëert en bestuurt. Pro Cycling Manager 2015 verschijnt op de PC.

Ontdek meer over de games en nieuwe features op de gloednieuwe website over de officiële Tour de France 2015 videogames.

img_Tour2015_1 img_Tour2015_2 img_Tour2015_3 img_Tour2015_4

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.