Dimension Drive is terug op Kickstarter! Na een vervelende ervaring, waarbij ze op hun laatste Kickstarterdag kort voor het verstrijken van de tijd hun goal rond hadden, bleek een grote donatie die ze over de streep hielp… Nep te zijn. De heren zijn echter terug en ze zijn back with a vengeance!

Nu was ik persoonlijk in het Twitchkanaal toen ze hun goal behaald hadden. Uiteraard was iedereen euforisch, blij, maar ook voorzichtig. Helaas bleek een paar minuten voor het verstrijken van hun Kickstarter, alles in het water te vallen. De teleurstelling was groot, de verslagenheid groter.

Hun verhaal ging het wereldwijde web over en de support van de gaming community was enorm. De heren van 2Awesome Studio gaan het nu dus weer proberen en met nog 28 dagen te gaan, verdienen zij zeker een tweede kans!

Help deze stroopwafelvreters over de streep, want uiteraard willen wij kickass chick Jack, in de hoofdrol van Dimension Drive zien stralen!

Lees hier onze preview van de game. Volg hier de mensen van 2Awesome Studio op Twitter en check hier hun website.

img_JackIsBackDimensionDrive

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.