Een Stuff Pack, een uitbreiding en nu komen er ook nog accessoires pakketten voor De Sims 4. Ik ben het overzicht kwijt wat nu precies wat bevat. In elk geval is er een accessoires pakket aangekondigd met het thema Luxe Feest. Daarnaast is er ook nog gratis DLC te vinden, als je De Sims 4 update, van Star Wars.

img_desims4_luxe_feestaccessoires
Er is heel erg weinig bekend over het accessoires pakket, behalve de titel en het plaatje hierboven. Het zal ongetwijfeld iets te maken hebben met het geven van feesten en mooie luxe apparaten, outfits en meubels. Daar zal binnenkort meer over bekend gemaakt worden.

img_desims4_starwarsday2015
Op 4 mei was het nationale Star Wars Day en ook in De Sims 4 is dit te vieren, je hoeft alleen je De Sims 4 game te voorzien van een update. Nu kan je jouw Sims in de outfits steken zoals de Star Wars Episode I: The Phantom Menace’s Darth Maul, premiejager Boba Fett en Jedi Master Aayla Secura. Een mooie aanvulling op de outfits die al eerder te downloaden waren, Princess Leia, Darth Vader, een Rebelpiloot of, voor de kleintjes, als Yoda.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.