The Sims 4 brengt al zo vaak iets nieuws uit dat het mijn rekening langzaam leeg trekt. Ik heb nog niet eens alle accessoires en uitbreidingen van De Sims 4 en er verschijnt al weer iets nieuws. Ook nu zal het lastig zijn om het accessoires pakket De Sims 4 Griezelige Accessoires te weerstaan en mijn rekening eerst bij te laten komen.

img_sims4_griezel1

img_sims4_griezel2
De virtuele levens van De Sims 4 kunnen straks met Halloween lekker griezelen en een leuk feestje gaan geven. De highlights in het pakket zijn natuurlijk nieuwe meubels, aankleding voor de muur of vloer en nieuwe outfits. Maar als kersje op de taart twee nieuwe voorwerpen die leuke interacties met zich mee brengt, de ondeugende Griezelige Snoeppot en een gloednieuwe Pompoensnijder.

Beelden zeggen meer dan woorden dus neem een kijkje naar de trailer. Dit accessoires pakket komt op 29 september uit en zal €9,99 gaan kosten.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.