Had je maart 2016 al dik gedrukt in je agenda staan? Streep deze datum dan maar weer door. De Warcraft film word drie maanden vooruit geschoven.

Nu kun je de orcs en humans in actie gaan zien op 16 juni 2016. Dit is de tweede keer dat de releasedatum verschoven word. De eerste keer werd hij al verschoven omdat hij anders op de releasedatum van de nieuwe Star Wars film zou vallen. De reden voor de nieuwste verschuiving is niet gegeven. Duncan Jones is de director van de film, die het verhaal gaat vertellen over het conflict tussen de orcs en humans.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.