De nieuwe Call of Duty: Black Ops 3 wordt op 26 april officieel onthuld dit werd bekend gemaakt met een teaser. Ondertussen lekken er verschillende berichten uit over het verhaal van de nieuwe Call of Duty: Black Ops 3.

Het lijkt er op dat de nieuwe Black Ops 3 een futuristisch tintje zal krijgen. Er gaan geruchten dat er ook een Zombies-modus in zal zitten en Exo-skeletons worden toegevoegd die we kennen uit Call of Duty: Advanced Warfare. Er is nog niets officieel bevestigd maar het zal niet lang meer duren voordat we meer weten over de Call of Duty van dit jaar! Bekijk ondertussen de teaser hieronder en heb geduld tot 26 april…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.