Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars is een puzzel-platformgame waarin je Mini Mario’s naar de uitgang moet brengen. Het is jou taak om de levels af te maken terwijl de Mario karakters rond lopen. Verzamel alle munten en kom op tijd binnen voordat de uitgang wordt gesloten.

In Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars moet je de Mini Mario’s over een platform baan naar de uitgang leiden. Dit kan je doen door delen van de baan te repareren. Je kan namelijk buizen weghalen en die op een andere plek neerzetten. Mario is een opwind poppetje, zo heeft bijna elk level wel twee of meerdere karakters die moeten finishen. Door Mario aan te tikken of door de andere Mario er tegenaan te laten lopen, begint de opwind Mini Mario te lopen. Leid hem langs alle munten voor een optimale score.

Heb je in één level de maximale score gehaald dan krijg je een trofee. Bij vier trofeeën gaat er een bonus level open. De volgende bonus levels zullen openen bij: 8, 12, 16, 20, 24 enzovoort.

In de workshop mag je zelf levels bouwen. Na dat je bent ingelogd op het Nintendo Netwerk, kun je aan de slag. De basis voorwerpen staan tot je beschikking. Wil je meer voorwerpen achtergronden of karakters zoals, Toad, Luigi of Peach dan moet je die kopen in de workshop store. Je betaald met de sterren die je verdient in de normale levels.

Celine’s oordeel: review_cijfer_8.0
Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars is een leuke en uitdagende puzzel-platformgame. In het begin ging het mij makkelijk af, eenmaal verder ontdekte ik de springveren, lopende banden, kanonnen en Donkey Kong die het spel er niet makkelijker op ging maken. Deze toevoeging is een leuke uitdaging die ik graag aan ga.

+ Het puzzel gericht denken om Mario naar de uitgang te leiden.
– Als één karakter door de poort is heb je nog maar vijf seconden om de volgende er door te krijgen.

Kopen als je: niet genoeg krijgt van puzzels en logische denken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.