Tijdens een nieuwe Nintendo Direct kregen we weer verschillende leuke nieuwtjes te horen van Nintendo-directeur Satoru Iwata en Europe-directeur Satoru Shibata, je kan ze hieronder bekijken en lezen.

Vanaf 28 april zal er een nieuwe speler worden toegevoegd aan Super Smash Bros namelijk Mewtwo voor zowel op de 3ds als Wii U. Heb je jouw Super Smash Bros voor Nintendo 3DS en Wii U voor 31 maart gekocht en geregistreerd dan heb je een gratis downloadcode voor deze speler en kan je hem vanaf 15 april downloaden.

Er komt ook een nieuwe Software update voor de Super Smash Bros aan die een nieuwe functie om dowloadbare content te kunnen kopen, aanpassingen aan de balans van de game, nieuwe functie om foto’s, herhalingen, Mii-vechters en aangepaste levels (Wii U versie) te delen.

Daarnaast komen er meer outfits om Mii vechters te kunnen aanpassen en deze zijn gebaseerd op bekende gameseries. Daarnaast zijn er ook een aantal cross-over outfits zoals Mega man x-set en Proto Man-set. De outfits zijn vanaf 15 april verkrijgbaar, Wii U of Nintendo 3DS: €0,79 per stuk en in een bundel voor Wii U en Nintendo 3DS: €1,19 per stuk.

Lucas Comes out of nowhere verkrijgbaar als DLC vanaf Juni 2015. Hiermee komen ze ook op het punt dat ze bij Nintendo begrijpen dat je zelf ook nog wel wat vechters in gedachten hebt, daarom kan je een formulier invullen via deze link waarmee je kan aangeven welk karakter jij graag als vechter terug zou willen zien binnen Super Smash Bros.

Via de website van Super Smash kan je ook meer informatie verkrijgen over de verschillende DLC’s die je kan kopen. Naast DLC’s komen er ook weer een aantal leuke nieuwe amiibo’s uit.

  • 29 mei: Jigglypuff – Greninja
  • Juni: Dark Pit – Zero Suit Samus – Palutena – Ganondorf
  • Juli: Olimar – Dr. Mario – Bowser Jr.

In de toekomst gaan er ook nog amiibo uitkomen van Mewtwo en Lucas.

Nog een leuke toevoeging met de amiibo is de amiibo Touch en Play waarmee je verschillende korte levels, 3 minuten, kan spelen van oude Nintendo classics. De amiibo hou je tegen de Wii U gamepad aan en er verschijnt een spel, welke is een verrassing en iedere amiibo geeft een ander resultaat. Zoals een doos bonbons dus je weet niet van te voren welke je krijgt maar met de Nintendo classics zit je altijd goed en het is een gratis download vanaf mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.