Op 14 april word Mortal Kombat X uitgebracht voor de Playstation 4, Xbox one en PC. Dit is alweer het tiende deel in de Mortal Kombat-reeks van NetherRealm studios, maar er is nog meer nieuws voor de fanatieke Mortal Kombat spelers onder ons. Namelijk, IGN, Power Unlimited, Insidegamer, XGN.nl en Gamersnet organiseren samen de Nederlandse Mortal Kombat X Cup.

Aangezien Mortal Combat X een pegi 18+ game is kun je helaas alleen mee doen aan dit toernooi als je 18 jaar of ouder bent. Maar als je oud genoeg bent en competitief bent ingesteld schrijf je dan vooral in via de websites van een van de vijf partners. Op deze websites vind je ook meer informatie over het toernooi. Daarnaast is het interessant om te weten dat deelnemers tips en trucs zullen krijgen van MK pro gamers. Hiermee kan je natuurlijk jouw skills verbeteren. De finales van dit toernooi zullen plaats vinden op 7 Juni in Haarlem, in samenwerking met ESL.

Tot slot krijgt de winnaar van de Nederlandse Mortal Kombat X Cup de kans om ons landje te vertegenwoordigen in de Europese finales. Deze finales vinden plaats tijdens de JAPAN Expo in Parijs. Mocht je de Europese finale winnen dan vertegenwoordig je Nederland in de wereldwijde kampioenschappen die worden gehouden op 11 juli in Los Angeles. Kortom dit is een ontzettend mooie kans voor iedere Mortal Kombat speler.

One Comment on “Mortal Kombat X Toernooi Aangekondigd”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.