Er gingen al enkele geruchten rond over LEGO Dimensions. Warner Bros heeft het nu officieel aangekondigd. Vanaf 29 september ligt LEGO Dimensions in de winkel voor: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Nintendo Wii U. De game combineert fysiek bouwen met gamen.

De LEGO Dimensions starter pack bevat naast de CD-rom een LEGO Toy Pad waarmee je LEGO figuren en voertuigen tot leven kan brengen. Ook bevat de starter pack drie personages: LEGO Batman, LEGO Gandalf van The Lord of the Rings en Wyldstyle van The LEGO Movie. Alleen al dit jaar liggen twee DC Comics packs, vier LEGO Ninjago packs, drie Lord of The Rings packs, vier The LEGO Movie packs, een Wizard of Oz pack en Marty McFly van Back to the Future in de winkel. Zo kan je optimaal plezier beleven met al je favoriete karakters.

Gaat LEGO Dimensions het opnemen tegen Skylanders?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.