Dik balen natuurlijk dat Zelda is uitgesteld naar 2016, maar zijn nog genoeg andere toffe games die naar Wii U komen. Of wachten onze dames toch liever tot ze weer met Link op pad kunnen? De Female Asking Questions wil vandaag weten: Naar welke Wii U-game kijk jij het meest uit?

Artikel_FAQ_Celine

Ik kijk heel erg uit naar Pokken Tournament. De ideale game voor Pokémon en Tekken liefhebbers. Deze game moet ik echt hebben!

Artikel_FAQ_Sam

Ik heb geen Wii U maar ik ben vorig jaar voor Female-Gamers naar het Nintendo event geweest en heb daar heel veel leuke games al mogen uitproberen. Het event zorgde ervoor dat ik stiekem toch eigenlijk ook nog wel een Wii U wil aanschaffen ooit. Persoonlijk vind ik Splatoon erg leuk omdat het een shooter is die ook leuk voor kinderen is en diezelfde actie biedt als een volwassen shooter. Dat vind ik echt een van de grootste krachten achter Nintendo echte gezinsconsole met gezin games! Verder uit nostalgie zou ik echt Mario Maker kopen het was de eerste game die ik ooit speelde op de NES! Hoe leuk is het om nu zelf levels te kunnen bouwen en te delen met vrienden in de old-school stijl!!

IMG_Splatoon_10

Artikel_FAQ_Mirjam

Daar hoef ik niet lang over na te denken; The Legend of Zelda. Al jaren droom ik ervan om Zelda in prachtige HD beelden te spelen.

Artikel_FAQ_Sandra

De enige game die ik sowieso ga kopen voor de Wii U is The Legend of Zelda Wii U. Dit is een game waar ik
echt naar uitkijk en hoewel de exacte releasedatum nog niet bekend is staat hij bovenaan mijn lijstje.
Meestal komen de games die ik op de Wii U heb toevallig op mijn pad omdat vaak kleinere games op gereleased worden in
de e-shop die me dan erg leuk lijken. Voor de Wii U heb ik vaak geen lijstje vooraf van games die ik absoluut wil hebben,
op deze keer de nieuwe The Legend of Zelda game na, die gaat hoe dan ook aangeschaft worden.

IMG_ZeldaWiiU_1

Artikel_FAQ_Maike

 

 

 

 

De aankomende Wii U game die ik graag wil kopen is Splatoon.

Artikel_FAQ_Heather

Yoshi’s Wooly World lijkt mij erg leuk. Als fanatiek haakster en gamer is dit natuurlijk de perfectie combinatie game. Nadeel is dat ik waarschijnlijk de hele game wil gaan nahaken.

Artikel_FAQ_Laura

Dat is een goede vraag, waar ik even over moet nadenken. Ik neig te zeggen Zelda, maar ook Splatoon. Echter heb ik recentelijk het eerste stuk van Yoshi’s Woolly World mogen spelen en daardoor ga ik toch voor die. Hij is zo schattig, zit veel beter en leuker in elkaar dan Kirby’s Epic Yarn en je kunt hem in co-op echt heel erg leuk met iemand anders spelen door zowel te irriteren als samen te werken. Heather kan mooi voor mij de personages haken, want dan kan ik ondertussen zorgen dat ik al die wonderwol bij elkaar raap voor nieuwe kleuren Yoshi’s om wellicht hier op Female-Gamers een guide te maken.

IMG_Yoshiswoollyworld_10

Artikel_FAQ_Didi

Ik heb dan geen Wii U maar toch droom ik wel eens van al die leuke , lieve spellen die er op uitkomen. Nu moeten we natuurlijk nog veel te lang wachten op de nieuwe Zelda dus daar ga ik niet eens over beginnen. De eerst volgende topper in mijn ogen is Splatoon. Ik ben heel benieuwd hoe deze game gaat uitpakken en of we nu allemaal met gekleurde verf gaan gooien.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.