Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van de Decal Bros uit Ohio, Verenigde Staten.

Vorige week hadden we decoratie, deze week nog meer decoratie. Minecraft muurstickers. Wie wil er tegenwoordig nou geen Enderman of koe aan de muur hebben hangen? Sinds december 2014 verkopen de Decal Bros 92 verschillende muurstickers. De maten verschillen van 6, 12, 24, 36 en 48 inches. 48 inch is 122cm en 6 inches is 15cm. Gelukkig gaan niet alle stickers over skins, dieren of monsters. Er zijn ook een paar prachtige ramen met uitzicht. Kortom laat je verbazen door deze geeky stickers.

img_mcmuursticker

img_mcmuursticker1

img_mcmuursticker2

img_mcmuursticker3

img_mcmuursticker4

img_mcmuursticker5

img_mcmuursticker6

img_mcmuursticker7

Wil jij zelf een muursticker kopen? Bekijk de shop: TheDecalBros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.