Voor alle Assassin’s Creed fans onder ons is er goed nieuws. Climax Studios in samenwerking met Ubisoft Montreal hebben de eerste episode van de Assassin’s Creed Chronicles uitgebracht. Deze episode heet Assassin’s Creed Chronicles: China.

Assassin’s Creed Chronicles: China is inmiddels uitgebracht voor PC en zal vanaf 22 april te downloaden zijn voor Xbox One via Xbox Live Marketplace en via PlayStation Network voor de PlayStation 4.
In Assassin’s Creed Chronicles: China besluit de Keizer Jaijing elk gevaar uit zijn rijk te verwijderen. Een van deze gevaren is de Chinese Assassin Broederschap. In deze broederschap vinden we onze hoofdpersonage Shao Jun. Het lukt Shao Jun om het land uit te vluchten en aan Jaijing te ontsnappen. Zoals je kan zien in de geanimeerde kortfilm Assassin’s Creed Embers. Na haar training bij Ezio Auditore keert ze terug naar China om haar broederschap te redden en natuurlijk om haar gevallen broeders te wreken.
Met Shao Jun samen reis je door heel China. Je maakt gebruik van Shao’s sluptechnieken en snelheid en natuurlijk haar wapens om je vijand te slim af te zijn. Voorbeelden van deze wapens zijn: een jian zwaard, een verborgen schoenmes en dodelijke rope darts.

Naast Assassin’s Creed Chronicles: China worden er nog twee episodes uitgebracht: Assasin’s Creed Chronicles: India en Assasin’s Creed Chronicles: Russia. Assasin’s Creed Chronicles: India speelt zich af in het 19e eeuwe Indie. Dit is tijdens het Sikh-regime en Assasin’s Creed Chronicles: Russia vind plaats na de Rode Oktoberrevolutie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.