Wanneer je de mistige en besneeuwde bergpassen beklimt heb je de kans om ze tegen het lijf te lopen, de mythische en gevaarlijke yeti’s in Far Cry 4, dankzij de nieuwe DLC Valley of the Yetis.

In Valley of the Yetis kom je als Ajay Ghale terecht in een vallei bovenaan de Himalaya’s in Kyrat, nadat je daar je helikopter op een onfortuinlijke manier hebt “geland”. Om te overleven moet je een kamp innemen om jezelf te schuilen en verdedigen tegen leden van een mysterieuze sekte. Maar dat is niet het enige gevaar wat rond loopt in de vallei, want de mythische en gevaarlijke yeti’s voelen zich ook erg thuis in de vallei.

De Valley of the Yetis DLC bevat een nieuwe open wereld met een geheel nieuw landschap op de top van de Himalaya’s. Verover je vijandelijk communicatiestation en gebruik je deze als safe house. Om het kamp te versterken voltooi je overdag zijmissies en verdedig je het kamp ‘s nachts tegen vijanden. Daarnaast onthul je het mysterie van de mysterieuze sekte die in de vallei woont en een geheim verbergen gebaseerd op oude legendes en overleef je de yeti’s.

De nieuwe DLC is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de PC, Xbox One en Xbox 360. PlayStation 4 en PlayStation 3 spelers moeten een dagje langer wachten en kunnen vanaf morgen 11 maart aan de slag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.