De eerste DLC van The Evil Within, The Assignment is vanaf nu verkrijgbaar. Wat je van de DLC kan verwachten lees je hieronder.

The Evil Within heeft een tweedelige DLC-reeks waarvan The Assignment nu verkrijgbaar is en zijn opvolger The Consequence zal ook deze lente nog uitkomen. In de DLC’s kruip je in de huid van detective Juli Kidman, Sebastian Castellanos’ mysterieuze partner, in een verhaal waarin heel wat vragen die in The Evil Within naar voren kwamen, lijken te worden beantwoord. Onderweg kom je nieuwe soorten vijanden tegen, moet je mysteries onthullen en zal je talrijke angsten doorstaan! De DLC’s zorgen ervoor dat fans van The Evil Within de kans krijgen detective Kidmans geheime motieven te ontdekken en uit te vogelen wat haar relatie is met Mobius, de geheimzinnige groep die achter de gebeurtenissen in The Evil Within zit. Dit klink dus als een spannende DLC-pack die je niet moet missen!

The Evil Within’s Season Pass kost je €19,99 en daarin zitten de DLC’s bij met daarbij drie add-ons voor de game en de nog te verschijnen The Evil Within: The Executioner. Je kan de DLC ook los verkrijgen en dan kost deze €9,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.