We zijn allemaal bekend met de hippe verrassingsdoos zoals LootCrate uit Amerika. Maar nu is er ook een Nederlandse versie genaamd Subprisebox.

De Subprisebox wordt iedere 2 maanden bij jou aan de deur bezorgd. Je kan ervoor kiezen om een eenmalige Subprisebox te bestellen maar ook voor een langere periode. Wanneer je dit laatste doet krijg je uiteraard korting. Naast de Subprisebox heb je ook de Verjaardagsbox, deze wordt speciaal voor je samengesteld en is daarmee een leuk cadeau om weg te geven.

De Subprisebox heb je al vanaf 26,95 inclusief verzendkosten. Wat er in zit… dat is natuurlijk een Subprise! Bekijk via deze link de website om jouw Subprisebox te bestellen.

2 Comments on “Nederlandse verrassingsdoos Subprisebox”

  1. Wat super leuk om te zien dat zoiets ook in Nederland bestaat. Op YouTube vaak genoeg jaloers zitten kijken naar unboxing video’s van de lootcrate! Ga hem zeker bekijken! Is de lootcrate zelf eigenlijk ook bestelbaar in Nederland?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.