Pinokl Games hebben hun game Party Hard, prijswinnaar van de Indie Prize Amsterdam’s Critics Choice Award, aangekondigd en daarbij een Reveal trailer uitgebracht.

In de game Party Hard speel je als iemand die inmiddels doodmoe is van het luide gefeest van zijn buren. In plaats van weer de politie te bellen besluit hij dat het een beter idee is om iedereen maar gewoon te vermoorden. Zo ben je er in ieder geval van verzekerd dat ze voor altijd stil zijn.

De game bewijst dat iedereen een beetje waanzin in zich heeft en met de juiste triggers zich kan ontwikkelen tot psychopaat. Door gebruik te maken van de omgeving en creativiteit vermoord je je buren op unieke manieren, zorg er wel voor dat je niet gepakt wordt en dat niemand je verdacht. Dans meng je in de menigte en ga ondertussen aan de slag om jouw wraak te nemen op al dat gefeest.

Party Hard zal deze zomer via Steam verkrijgbaar zijn en later ook op mobiele apparaten en consoles verschijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.