Vanaf vandaag kan je in Trials Fusion aan de slag met de nieuwe DLC, Fault One Zero.

De nieuwe DLC, Fault One Zero, voor Trials Fusion brengt je in de futuristische stad van Megalopolis waar mens en machine zich onderscheiden door hun medische dossiers. Je test je race skills door holografische landschappen, test laboratoria, lopende banden, retro gamegebieden en een dumpplaats voor robots om zo een weg te banen door Megalopolis. De DLC heeft maar liefst tien nieuwe banen, 24 uitdagingen, vijf trophies en nieuwe item’s voor de track-editor.

Ook voor de multiplayer zijn er nieuwe races toegevoegd via een gratis update. Hierdoor heb je weer een nieuwe multiplayer-ervaring en meer races om met je vrienden te racen en ze uit te dagen. Je kan het opnemen tegen maar liefst zeven andere spelers. Dankzij toegevoegde modifiers heb je nieuwe opties waarmee je de zwaartekracht, snelheid en controle van je voertuig aanpast om het niveau van de uitdaging te verhogen.

De DLC is los verkrijgbaar voor €4,99. Wil je wat meer uitdagingen voor Trials Fusion dan kan je ook de Season Pass aanschaffen voor €19,99 en krijg je 6 DLC’s waaronder Fault One Zero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.