Sinds 1996 een feit, maar helaas komt er vanaf eind februari 2015 een einde aan het maandblad Officieel PlayStation Magazine (OPM).

Het laatste nummer (nr 153) zal op 24 februari in de winkels liggen. Ook de online activiteiten van OPM verdwijnen. Alle abonnees zullen gecontacteerd worden om de stopzetting van hun abonnement praktisch af te ronden.

De eerste editie van OPM verscheen in juli 1996. Na de intrede van de PlayStation 2 in 2001 veranderde de naam van OPM naar Officieel PlayStation 2 Magazine Benelux (OP2M). In 2006 werd het blad opnieuw OPM genoemd en werden alle platformen van PlayStation besproken (PS2, PS3, PSP en later PS Vita en PS4). De licentie van de uitgave was sinds eind 2013 in handen van Sanoma. Het magazine was verkrijgbaar in Belgiƫ en Nederland.

img_Officieel PlayStation Magazine

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.