Samen met Rakshasa en de Golden Path verover je Kyrat in een exclusieve spelmodus en nieuwe levels met de nieuwe DLC, Overrun, in Far Cry 4.

In deze nieuwe DLC laait de strijd om Kyrat wederom hoog op. Je sluit je aan bij de Rakshasa of de Golden Path en verdedigt jouw scores en locaties. De nieuwe DLC bevat de volgende nieuwe onderdelen:

  • Nieuwe PvP-modus: Neem het tegen elkaar op als de Rakshasa en de Golden Path. Tijdens de strijd worden er drie locaties om de beurt geactiveerd. Hoe meer teamleden je in een actieve zone weet te krijgen, hoe meer punten je scoort. Je speelt twee rondes en de totale score bepaalt de winnaar.
  • Vier nieuwe levels: Deze levels zijn speciaal ontworpen voor de tactische en razend spannende gameplay van Overrun. Elk level heeft alle elementen voor een uitgebalanceerde krachtmeting tussen de Rakshasa en de Golden Path.
  • Nieuw voertuig: Om hun kansen te vergroten hebben de leden van de Golden Path een nieuw voertuig in het leven geroepen: de iconische duinbuggy. Hij geeft de Golden Path een nieuwe combinatie van snelheid en kracht om de speelvelden van Overrun te overheersen.

img_farcry4_DLC_Overrun

Daarnaast kan je binnen de vernieuwde Far Cry 4 Map Editor zelfgemaakte levels ook coöp spelen. Zo beleef je de Far Cry 4 coöp-ervaring in je eigen omgevingen. De Map Editor is een sterke tool waarmee je jouw eigen unieke uitdagingen maakt, speelt en deelt. Alles wat je in de wereld van Far Cry 4 vindt staat tot je beschikking dus ook de verschillende voertuigen, dieren zoals olifanten, soldaten, wapens en de gouden standbeeld van Pagan Min. Jij bent de ontwikkelaar en deelt dankzij de Map Editor jouw visie met de wereld.

Overrun is vanaf vandaag beschikbaar als DLC en is een onderdeel van de Season Pass maar ook los verkrijgbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.