Vanaf 10 maart kun je Assassin’s Creed Rogue op de PC gaan spelen. Ga samen met Shay Patrick Cormac het avontuur aan en ga rogue.

De een vind het een intrigerende wending, de ander vind het blasphemy. Shay Patrick Cormac zal de Broederschap de rug toekeren en een samenwerking aan gaan, met de tot dan toe vijand, de Tempeliers. Assassin’s Creed Rogue speelt zich af tijdens de Zevenjarige Oorlog halverwege de 18e eeuw. Ook zal je net als in Black Flag, veel op je schip te vinden zijn en zal je de strijd aan gaan op zee.

img_AssassinsCreedRogue_1

Een nieuwe kijk op de wereld met eye tracking

Nieuw in deze PC-versie van Assassin’s Creed Rogue is de integratie van eye tracking input, een innovatie van het Ubisoft-team uit Kiev in samenwerking met Tobii Tech. Met behulp van de SteelSeries Sentry met Tobii eye tracking kun je je écht onderdompelen in de wereld van Assassin’s Creed Rogue. Als je met je ogen naar links of rechts beweegt volgt de camera namelijk jouw blik en creëer je als het ware een oneindig scherm waardoor het ontdekken van de visuele gamewereld nog natuurlijker wordt.

img_AssassinsCreedrogue_2

Wanneer je Rogue nu pre-ordert krijg je een gratis Assassin’s Creed game naar keuze

Als je nu jouw versie van Assassin’s Creed Rogue voor Windows PC pre-ordert via de Uplay Shop, ontvang je één van de zeven Assassin’s Creed-games naar keuze, helemaal gratis. Daarnaast krijg je twee bonus DLC-packs als je de digitale versie pre-ordert: The Siege of For de Sable en The Explorer.

Via de Uplay shop is exclusief een Collector’s Bundle verkrijgbaar. Deze speciale uitgave omvat een verzamelaarsbox, een boek met artwork, drie lithografieën en de originele soundtrack van de game. Je krijgt met deze Collector’s Bundle ook toegang tot een extra single-player missie en aanvullende items zoals wapens en beschermende kleding.

img_AssassinsCreedRogue_3

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.