Wie één deze dagen inlogt op Origin heeft geluk want ze geven een gratis game weg. Theme Hospital is helemaal gratis te downloaden. Het is een strategie spel uit 1997, ontwikkeld door Bullfrog Productions.

img_themehospital0

Het wordt eindelijk weer leuk om naar een ziekenhuis te gaan. In Theme Hospital ontwerp, onderhoud en beheer je een hi-tech ziekenhuis. Je begint met een klein, leeg gebouw, een paar doktoren, een onderzoekslab, een apotheek, een receptie en een paar andere belangrijke zaken. Om elke hoek kan de Dood staan, de patiënten hebben soms soms hele rare kwalen wat hilarisch kan zijn. Het is jouw taak om dergelijke kwalen te genezen. Kortom een gezonde dosis humor is het beste medicijn.

img_themehospital1

img_themehospital2

img_themehospital3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.