Heb jij nog sterren uit te geven in de Sterrencatalogus? Dan moet je dat voor 30 september doen. Nintendo trekt namelijk wereldwijd de stop uit Club Nintendo, het spaarprogramma waarbij je codes uit gamehoesjes moest vissen om ‘gratis’ online te shoppen. Ringtones, speelkaarten, een Game and Watch, vette figurines, op nintendo.nl kon je het de afgelopen jaren allemaal aanschaffen met je sterren.

30 september 2015 kun je niet langer inloggen op je Club Nintendo-account, dus zorg dat je je sterren voor die tijd opmaakt. Let wel, in februari wordt de sterrencatalogus bijgevuld met nieuwe items, dus misschien moet je niet te snel beslissen. Bovendien kun je nog tot 20 april digitale games tot sterren omzetten. Vanaf 1 april stopt Nintendo geen codes meer in gamedoosjes.

Er is een nieuw programma in ontwikkeling bij Nintendo, waarover later dit jaar meer informatie moet volgen.

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.