DICE is bezig met een Star Wars shooter genaamd Star Wars Battlefront. De game komt in het najaar naar PlayStation 4 en Xbox One.

Na de onthulling van de game op E3 2014 is het stil gebleven rond de game. Nu heeft DICE een artwork vrijgegeven voor de game. In het artwork zien we twee Rebels, een man en vrouw. Ook zien we een paar Stormtroopers. In de achtergrond zien we een AT-ST lopen en een op de grond liggen. Ook zien we een stukje van de Ewok dorpen in de bomen.

Het hele interview met Design Director Niklas Fegraeus kun je hier lezen.

img_StarWarsBattlefront1(Klik om groter te maken)

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.