De nieuwste DLC voor Far Cry 4, Hurk Deluxe brengt een aantal nieuwe missies en wapens. De DLC is voor Xbox 360 en Xbox One vandaag beschikbaar en vanaf morgen ook beschikbaar voor de PC, PlayStation 3 en PlayStation 4.

Met Hurk Deluxe krijg je nieuwe singleplayer missies en een nieuw arsenaal aan wapens zoals een harpoengeweer voor Hurk.

img_farcry4_DLC_HurkDeluxe01

img_farcry4_DLC_HurkDeluxe02

img_farcry4_DLC_HurkDeluxe03

img_farcry4_DLC_HurkDeluxe04

 

De DLC Hurk Deluxe is ook een onderdeel van de Far Cry 4 Season Pass maar is tevens ook los verkrijgbaar, via Xbox Marketplace voor Xbox 360 en Xbox One vanaf vandaag, via Uplay of Steam voor de PC en via PlayStation Store voor PlayStation 3 en PlayStation 4 vanaf 28 januari. Met de Season Pass krijg je de DLC’s Hurk Deluxe, The Syringe en Escape From Durgesh Prison. Daarnaast krijg je ook toegang tot Overrun en Valley of the Yetis die binnenkort beschikbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.