Met de mooi uitziende Turtle Beach Ear Force Stealth 400 headset geniet je draadloos van je game en chat geluid.

Wat je vaak hoort van mensen om je heen is dat draadloze headsets kunnen storen. Met de Turtle Beach Ear Force Stealth 400 heb ik helemaal geen ruis of andere storende geluiden gehoord. Het zitcomfort is iets aan de kleine kant. Het stereo geluid van de headset is erg goed. Er komt een duidelijk en helder geluid uit de speakers. Het installeren van de headset op je gameconsole is zo gepiept, er zit een hele duidelijk en overzichtelijke handleiding bij.

img_Turtlebeach_stealth_400_1

Het is gemakkelijk om de juiste volume voor je game en chat geluid te vinden op deze headset. Het is wel even wennen om je volume knopjes goed te kunnen vinden, maar door de eenvoudige indeling heb je dit zo onder de knie.

In eerste instantie zit de headset best fijn met de verstelbare hoofdband en het lichtgewicht ontwerp. Helaas kreeg ik na een tijdje wel een beetje last van mijn oren. Dankzij een ingebouwde oplaadbare batterij gaat de headset wel tot 15 uur mee. De headset is ook aan te sluiten op je mobiele telefoon of PlayStation Vita met de bijgeleverde kabel.

img_Turtlebeach_stealth_400_2

De Turtle Beach Ear Force Stealth 400 is een prima headset voor PlayStation gamers. De headset valt in de mid-range prijs categorie van alle Turtle Beach Headsets. De headset ligt gemiddeld rond de € 100,- in de winkel. Ben je meer geïnteresseerd in headsets met een surround sound? Dan zul je dieper in je buidel moeten tasten.

img_Turtlebeach_stealth_400

Technische specificaties
Platform: PlayStation 3, PlayStation 4
Verbinding: 3.5mm, USB 2.0
Speaker kanalen: 2.0
Draadloos: Draadloos wifi
Audioweergave : Stereo
Minimale frequentie: 20kHz
Maximale frequentie: 20kHz
Diameter speaker (mm): 50mm
Speaker Impedantie: 32Ω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.