Goed nieuws voor de Fable fans die nog geen Xbox One in bezit hebben, Lionhead Studios aankomende Fable: Legends komt namelijk ook naar de PC.

Heel lang geleden met de eerste Fable kocht ik de Xbox zodat ik deze game kon gaan spelen. Later kwam de game ook naar de PC maar niet alle delen zijn op de PC verschenen. Fable: Legends komt nu meteen ook naar Windows 10 en dat is nog niet alles! Wanneer je gratis, het eerste jaar, je Windows 7, 8 of 8.1 licentie hebt omgezet naar Windows 10 licentie,  kan je ook co-op spelen met Xbox One spelers. Dit is natuurlijk hartstikke leuk nieuws de mogelijkheid om zowel tegen PC-gamers als Xbox One gamers te kunnen spelen met de nieuwe Windows 10. De lanceerdatum van Fable: Legends is nog niet bekend maar binnenkort kunnen we zowel op de PC als op de Xbox One aan de slag met de Bèta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.