Heb je altijd al eens willen rondlopen in een magische wereld? Kom dan ook dit jaar naar het jaarlijks event Elfia in Haarzuilens.

Elfia is Europa’s grootste en spectaculairste kostuumevent en opent dit jaar twee dagen de poorten van het sprookjesachtige Kasteel de Haar in Haarzuilens. Tijdens deze twee dagen kan je vol verwondering genieten van toernooien, magische snuisterijen en Mede, ontzettend veel lekkere Mede.

img_Elfia_Haarzuilens2015_02

Tijdens Elfia kunnen 25.000 fantasyliefhebbers en -beoefenaars verkleed als hobbytrol, beroepsbarbaar of doe-het-zelf-elf hun hart ophalen, wanneer Kasteel de Haar omgetoverd is tot Elfia. Ieder jaar is er ook een thema voor het event en dit jaar is dat Game of Thrones, maar hebben ze ook een onderdeel met als thema Cowboys en Zombies. Dus kruip nog snel achter de naaimachine om een geweldig outfit te maken voor jezelf, je vriend, vriendin of je kinderen.

img_Elfia_Haarzuilens2015_01

Elfia Haarzuilens wordt gehouden in het weekend van 25 tot 26 april 2015. Voor kaarten en informatie kun je op deze link klikken. Een tip van de sluier bestel zo snel mogelijk je kaartjes voor een leuke kortingsprijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.