Het nieuwe avontuur van Delicious Emily is afgelopen december (2014) uitgekomen en gaat over een ‘New Beginning’ oftewel een nieuwe start! Al eerder kon je lezen dat Emily een baby verwachte, maar wat is de naam nu geworden?

Fans konden massaal op Facebook laten weten wat ze een geschikte meisjesnaam vonden en daar is uiteindelijk Paige uitgekomen. Dit kleine hummeltje kom je dus ook in het nieuwe avontuur van haar vader en moeder tegen. Het spel is herkenbaar omdat Emily met dingen worstelt uit het dagelijks leven als liefde, dromen, twijfel, openbaringen en persoonlijke groei.

Delicious Emily’s New Beginning is alweer het tiende deel van deze succesvolle Time Management game en nog steeds weten deze games de fans te boeien en blijft het vermakelijk dankzij de verhaallijn van Emily.

Via Zylom kan je vast kennis maken met de game door de trial van een uur te spelen. Pas op, de game is verslavend leuk!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.