De open bèta voor Dead Island: Epidemic is van start gegaan. De game heeft een volledig nieuwe PvE modus, wapenmodificatiesysteem, lootsysteem vernieuwingen en meer.

Spelers kunnen de game nu gratis op Steam spelen. Inschrijven kan hier. Met de open bèta krijgt Dead Island: Epidemic een grootse content update met onder andere de volgende features en verbeteringen:

Volledig nieuwe PvE modus: Crossroads
Crossroads brengt een verrijking in de PvE ervaring van DI:E. Het biedt meer variatie, hogere replayability en meer uitdaging – onafhankelijk van je skill level. Zowel beginners als veteranen krijgen toegang tot een modus waar ze veel plezier aan kunnen beleven terwijl ook de spelervaring tussen de PvE en PvP worden verenigd.

Vernieuwd progressie systeem
Levels van individuele karakters hebben plaatsgemaakt voor een globaal karakter level dat van toepassing is op elk karakter. Als je een nieuw level bereikt, speel je voor ieder karakter beloningen vrij.

Vernieuwde crafting
Het levelen van wapens en workbenches maakt plaats voor een nieuw wapenmodificatiesysteem dat gebaseerd is op loot: Wanneer spelers wedstrijden doen, verdienen zij wapenmodificaties (met verschillende gradaties van zeldzaamheid: common, uncommon, rare, epic en legendary) die steeds krachtigere en meer unieke gameplay voordelen geven.

Passieve skills
Karakter wapen expertise heeft plaatsgemaakt voor een unieke passieve skill voor ieder karakter.

Lootsysteem veranderingen
Een slimmer dropsysteem zorgt voor gegarandeerde drops en minder willekeurigheid.

 

Dead Island: Epidemic is een snelle multiplayer action hack & slash game waarin spelers tegen elkaar strijden voor hulpmiddelen met een arsenaal aan gemodificeerde wapens, een scala aan verwoestende krachten, en ouderwets teamwork. Dead Island: Epidemic is verkrijgbaar als een Free-to-Play PC titel op Steam en bevat alle kenmerkende elementen die deel uitmaken van een Dead Island ervaring.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.