Total War Attila komt met een nieuwe trailer. De trailer heet The Red Horse of War en laat het Sassanidische Rijk zien.

Het spel zelf bevat een aantal nieuwe functies rond legeraansturing en oorlogvoering om dit belangrijke aspect van de Total War-ervaring nog meer diepgang te geven. Belangrijker is nog dat spelers te maken krijgen met levensechte risico’s terwijl ze hun legers onder controle moeten houden, ondanks oplopende verliezen, ontrouwe generaals en een gefragmenteerde voedselvoorziening.

Een losgeslagen bevelhebber kan andere twijfelende personages aanzetten tot muiterij, een van de mechanismen die meespeelt in het gedetailleerde, nieuwe burgeroorlogsysteem. Duistere tijden vragen om duistere maatregelen. Een van de tactieken die spelers kunnen inzetten om de kans op dergelijke verdeeldheid te verkleinen, is decimatie: een meedogenloze Romeinse gewoonte waarbij een tiende van het leger systematisch wordt afgeslacht om de orde tegen een hoge prijs tijdelijk te herstellen.

Total War Attila verschijnt op 17 februari 2015 voor pc/Mac.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.