De legendarische role-playing klassiekers komen volgend jaar naar de PlayStation 4.ย Square Enix Ltd, heeft vandaag aangekondigd dat de klassiekers Final Fantasy X/X-2 HD Remaster en het veelgeprezen Final Fantasy VII in de lente van 2015 zullen worden uitgebracht voor de PlayStation 4.

Shinji Hashimoto, de Senior Vice President van Square Enix, kondigde exclusief aan dat twee van de grootste RPG’s aller tijden volgend jaar voor de PlayStation 4 zullen worden uitgebracht. De release van twee van de meest gekoesterde en belangrijkste delen in de Final Fantasy-serie op de PlayStation 4 met systeem-exclusieve functies is voor zowel oude als nieuwe fans de perfecte manier om het 20 jarig bestaan van PlayStation te vieren!

Beide titels zullen in de lente van 2015 als digitale download worden uitgebracht op de PlayStation 4, terwijlย Final Fantasy X/X-2 HD Remasterย ook verkrijgbaar zal zijn in de winkels.

img_FinalFantasyXX2_HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.