Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van Ashley Hood uit Portland, Verenigde Staten.

De titel verraadt het al: juwelen van staal. Deze week geeky kettingen gemaakt van roestvrij staal. Ashley Hood verkoopt 26 verschillende kettingen. Niet alleen verschillende stalen plaatjes, ook het draad van de ketting is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Jewels of Steel is opgericht op 1 augustus 2012. Ik vind het super leuke kettingen met een mooi prijsje. Zelf zou ik er een langer koord aanhangen zodat hij niet zo in mijn nek hangt.

img_etsyjewels7

img_etsyjewels6

img_etsyjewels5

img_etsyjewels4

img_etsyjewels3

img_etsyjewels2

img_etsyjewels1

Wil jij zelf een kijkje nemen in de shop?JewelsOfSteel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.