Alien: Isolation krijgt in total vijf Survivor mode add-on packs. Trauma is het tweede add-on pack dat vanaf nu te verkrijgen is. Hieronder wat screenshots.

In ‘Trauma’, kunnen spelers drie nieuwe Survivor Mode mappen betreden als Sevastopol’s medical officer, Dr Lingard. Ze zit met zichzelf in de knoop en voelt zich schuldig voor het aan boord brengen van het wezen. Ze neemt de schuld van de doden en vernietiging van het station op zich. Toch is ze ook bezorgd dat haar onderzoek naar het wezen in de handen van verkeerde personen valt, daarom gaat ze op pad om haar data te vernietigen en overlevenden te helpen.

De nieuwe m Survivor Mode mapen zijn, ‘Reoperation’, ‘Crawl Space’ en ‘Overrun’. Met een load-out limiet voor handvuurwapens en afleidingsapparaten, de Working Joe androids op agressief en de Alien in de schaduwen, zal het moeilijker dan ooit zijn om top-tier in de global leaderboards te worden.

De Trauma add-on kost €6.99.

img_Alien_Isolation_Trauma1

img_Alien_Isolation_Trauma2

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.