Het Poolse 11 bit studios deed er twee jaar over om This War of Mine te ontwikkelen. Tijdens deze periode werd er niet alleen gewerkt aan graphics, gecodeerd en geschreven. Ze probeerden het ware gezicht van de oorlog bloot te leggen.

Dit gebeurde aan de hand van veel onderzoek, memoires en verhalen van mensen die de oorlog met eigen ogen hebben gezien. Ze wilden zien en in beeld brengen hoe de hel op aarde eruit ziet. Vandaag willen de makers van This War of Mine iedereen bedanken voor hun steun en voor het delen van hun verhalen. Een van hen is Emir Cerimovic, die je in de trailer kunt zien.

This War Of Mine is nu verkrijgbaar als digitale download en ligt vanaf 28 november in de winkels.

In This War Of Mine speel je niet als elite soldaat, maar juist als een groep burgers die probeert te overleven in een stad die onder vuur wordt genomen; een strijd om voedsel en medicijnen met de constante dreiging van sluipschutters en vijandige rovers. De game biedt een oorlogservaring vanuit een volledig nieuw perspectief.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.