Dankzij Bigben Interactive en HB Studios kunnen Rugby fans hun favoriete sport ook digitaal beoefenen met Rubgy 15.

Voor het eerst komt de Rugby game ook naar de next generation consoles, PlayStation 4 en Xbox One.

In Rugby 15 kun je alleen of met 4 spelers samen vriendschappelijke wedstrijden spelen of meedoen aan officiële kampioenschappen van 4 grote Europese competities: TOP 14, Aviva Premiership Rugby, PRO 12 en PRO D2. Alle regels en teams voor deze kampioenschappen zijn zo realistisch mogelijk nagebootst, en spelers moeten strijden om het Brennus Shield of om de titel kampioen van Engeland te worden.

Je kan kiezen tussen 20 bekende nationale teams en 15 teams van het zuidelijk halfrond. Er is ook een bewerkingsmodus binnen de game, je kunt ook eigen competities aanmaken in de speelmodus ‘Custom tournament’. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer de divisie van je dromen.

Rugby 15 komt 21 november uit op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.