Monolith werkt momenteel aan Xenoblade Chronicles X, waarin de mensen van aarde wegtrekken na een intergalactische oorlog. Ze komen terecht op een planeet vol vreemde monsters en beesten, waarbij New Los Angeles hun thuisbasis wordt. Jij besluit erop uit te gaan en onderzoek te doen naar deze vreemde planeet, in een game die volgens Nintendo’s belofte een enorme RPG moet worden. Zo enorm, dat je GamePad geldt als navigatiesysteem. In 2015 zullen we zien hoe groot groot is, want dan verschijnt Xenoblade Chronicles X.

Splatoon is een game die we al regelmatig op events hebben mogen spelen, maar het was nooit helemaal duidelijk wat de game nu precies behelst. Inmiddels weten we dankzij deze Nintendo Direct-uitzending dat Splatoon meer is dan een kleurrijke 4-tegen-4-shooter. Hij wordt uitgebracht met allerlei nieuwe wezens, vulkanen van verf en manieren om grote sprongen te kunnen maken. Plus, last but definitely not least: een 1-speler camping. In het 2e kwartaal van 2015 verschijnt Splatoon exclusief op Wii U.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.