Binnen de nieuwe Company of Heroes 2: Ardennes Assault kan je kiezen tussen 3 compagnies naar keuze. Wanneer je de game pre-ordered kan je ook nog voor een vierde company kiezen, Fox Company.

Het is voor het eerst binnen de Company of Heroes franchise dat spelers kunnen kiezen tussen een van de drie compagnieën. Iedere compagnie heeft zijn eigen unieke eigenschappen om zo de overwinning te bereiken. In de nieuwe trailer krijg je meer uitleg over de pre-order actie, namelijk de vierde compagnie onder leiding van Captain Monte Durante. De Fox Company heeft o.a. een M83 cluster bom, nauwkeurige artillerie en de Fox Elite Infanterie die er alles aan doen om de klus geklaard te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.