De eerste van de drie nieuwe gameplay video’s van Batman: Arkham Knight is verschenen. In de eerste video zie je hoe Batman over zijn nieuwe vijand, de Arkham Knight, leert wanneer hij ACE Chemicals betreedt.

De video, genaamd The Official Batman: Arkham Knight – Ace Chemicals Infiltration – Pt. 1, laat nieuwe game functies zien zoals de nieuwe Fear Takedown manoeuvre en de naadloze integratie van de Batmobiel in de gameplay en in de Combat Mode. Wees getuige van Batman die de handlangers van de Arkham Knight te grazen neemt om de overgebleven ACE chemicals werknemers te redden en Arkham knight te stoppen van het uitvoeren van Scarecrow’s plannen.

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en komt exclusief beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.