De gratis shooter Counter-Strike Nexon: Zombies krijgt een grote hoeveelheid nieuwe content via de laatste update.

Spelers hebben vanaf nu de mogelijkheid om te kiezen uit twee nieuwe Zombie klassen, Deimos en Ganymede, en kunnen zij waardevolle voorwerpen verkrijgen door deelname aan dagelijkse login evenementen.

Deimos
De eerste van de twee nieuwe zombie-klassen, is een geavanceerde volledig gestuurde zombie type beschikbaar in de Zombie Scenario mode. Deze kan een ‘Shockwave’-achtige aanval uitvoeren die dwangmatig de menselijke tegenstander van zijn primaire of secundaire wapen ontdoet.

Ganymede
Terwijl de bovengenoemde Ganymede dezelfde snelheid en kracht heeft als Deimos, zijn er drastische verschillen als het aankomt op de vaardigheden. Ganymede heeft de mogelijkheid om ‘Rush’ te gebruiken tegen een menselijke tegenstander. Een vaardigheid die ervoor zorgt dat het tijdelijk heel moeilijk is om terug te slaan, waardoor het een bijzonder nuttige techniek is tijdens het jagen op de menselijke vijand.

Aanvullend aan de nieuwe zombie klassen, zullen spelers de mogelijkheid krijgen hun geluk op de proef te stellen in het Mass Weapon Giveout Event, een revolutionaire manier voor spelers om nieuwe in-game voorwerpen te verdienen. Tijdens dit evenement zullen spelers een willekeurige letter uit het alfabet ontvangen voor iedere kill. Deze letters kunnen gebruikt worden om sleutelwoorden vrij te spelen in de Mass Weapon Giveout tabel. Door het vrijspelen van sleutelwoorden ontvangen spelers verschillende items variërend van diverse wapens tot zeldzame Blueprints en Durables.

Paul Lee, productmanager bij Nexon Europe:

“We hebben geweldig success gezien met Counter-Strike Nexon: Zombies en wilden daarom onze spelers belonen voor het zo hartelijk deelnemen aan de actie.Daarom hebben wij de Mass Weapon Give Out tot leven geroepen. We zullen spelers de komende maanden meer brengen, binnenkort meer hierover!”

Je kunt de game hier krijgen.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.