Deze week kwam Call of Duty: Advanced Warfare uit. Turtle Beach ging een samenwerking aan met Call of Duty uitgever Activision Publishing, Inc. en samen komen ze nu met Call Of Duty: Advanced Warfare headsets voor PlayStation 4 en Xbox One.

Ear Force Sentinel Task Force Call of Duty: Advanced Warfare headset voor PS4 en Xbox One
De headsets zijn heel eenvoudig te installeren en leveren perfect geluid en kristalheldere chat dankzij de krachtige 50mm speakers. De lichtgewicht headsets zijn voorzien van comfortabele en ‘ademende’ oorkussens waardoor je langer kunt spelen en nog meer kunt genieten van Call of Duty: Advanced Warfare (en natuurlijk van al je andere games).

Hoor alle game- en chatgeluiden met kristalhelder geluid in je oren en geniet van elk detail in je favoriete games en films. Met de inbegrepen audio controller kun je de chat- en gamebediening eenvoudig regelen en gebruik maken van mic monitor en basboost. De headset heeft een lichtgewicht en comfortabel ontwerp, een verwijderbare microfoon en de mogelijkheid om de headset te gebruiken met bijvoorbeeld telefoons, tablets, MP3-spelers en portable consoles zoals PlayStation Vita en Nintendo DS.

img_CoDAdvancedWarfare_Headsets

Naast de Call of Duty headsets brengt Turtle Beach dit najaar een officiële Star Wars PC gaming headset uit ter ere van de release van Disney’s animatieserie Star Wars: Rebels en een officieel gelicenseerde stereo gaming headset van Disney Infinity: Marvel Super Heroes. Ook wordt een nieuwe Heroes of the Storm-gameheadset voor PC verwacht.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.