Ben je net als ik ook een enorme Fable fan en geef je graag aan een goed doel? Dan moet je de speciale Ebay Charity Auction goed in de gaten houden.

Vanaf 1 december kan jij gaan bieden op unieke Fable kunstwerken die er in de afgelopen 10 jaar gemaakt zijn. Ieder kunstwerk wordt ingelijst, ondertekend en krijgt een certificaat van echtheid.

Naast dat je een uniek en mooi kunstwerk aan de muur kan hangen geef je hiermee ook aan een goed doel. Het doel is de Engelse GamesAid een stichting die zich inzet voor kinderen en jongeren met een handicap. Als je meer wilt weten over deze stichting klik dan even op deze link.

De afbeelding hieronder is het eerste werk wat onder de hamer zal gaan. Persoonlijk denk ik dat deze prima tussen mijn andere kunstwerkjes aan de muur zal passen. Uiteraard hebben ze in de 10 jaar nog veel meer mooie kunstwerken verzameld, dus houd de LionHead Studios Ebay pagina goed in de gaten via deze link.

img_FableAuction

Heb jij een veiling gewonnen dan krijg je niet alleen het unieke kunstwerk maar ook toegang tot de Fable Legends Closed Beta. Zo krijg je ook nog de kans om mee te helpen bij de ontwikkeling van de volgende Fable game die vast en zeker legendarisch gaat worden!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.