Wanneer je verzekerd wilt zijn dat je niets hoeft te missen binnen de nieuwe Lego Batman 3: Beyond Gotham kun je de Season Pass aanschaffen. Bekijk hier de trailer waarom je die wilt hebben.

De Season Pass bevat zes add-on content packs met unieke gethematiseerde levels, verhaallijnen en free play modus. Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 40 personages, voertuigen, achievements en meer.

The Dark Knight Add-On Pack (nu verkrijgbaar)
Ervaar de bloedstollende achtervolgingsscène uit de iconische film, compleet met stoere voertuigen en explosieve actie. Kruip in de huid van de legendarische Dark Knight en Commissioner Gordon, evenals de Joker en zijn handlangers als ze Harvey Dent’s politiemannen achterna zitten. Bane en Catwoman uit de derde film zijn ook speelbaar.

● Man of Steel Add-On Pack (nu verkrijgbaar)
Help Jor-El, zijn vrouw Lara en hun robot Kelex om de jonge Superman “Kal-el” de ruimte in te sturen naar de veiligheid van de aarde terwijl Krypton verandert in chaos. Zoek je weg naar Jor-El’s huis, vecht tegen ‘de binnenvallende troepen van General Zod en neem het op tegen Zod om Superman te redden.

● Batman 75th Add-On Pack (nu verkrijgbaar)
Speel als de Joker en Harley en zet alles klaar voor de viering. Kruip in de huid van Batman en speel als een aantal meest iconische verschijningen van Batman door de jaren heen, zoals zijn eerste verschijning in Detective Comics #27.

● Arrow Add-On Pack (verschijnt binnenkort)
○ Kruip in de huid van de Green Arrow, met de stem van Stephen Amell, van de succesvolle TV show Arrow on The CW. Verken Starling City en ontmoet nieuwe personages waaronder Diggle, Felicity Smoak, Huntress, Slade Wilson, Black Canary en vele anderen.

● Toegang tot toekomstige DLC Content
Krijg toegang tot drie extra game pakketten, die nieuwe speelbare personages, voertuigen en levels bevatten. Details over de extra content worden later vrijgegeven.

De Season Pass is nu verkrijgbaar voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC voor slechts €14,99. De zes packs kunnen ook los gekocht worden en kosten dan €2,99 per pack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.