Misschien heb je ze al in de winkel zien liggen de schattige figuren van de Disney Infinity 2.0: Disney Originals. Bekijk en lees nu wat je ermee kan doen in de Toy Box Modus van Disney Infinity 2.0.

In de review over Disney Infinity 2.0: Marvel Heroes van Patricia kon je al lezen over de Toy Box modus, haar review kan je terug lezen via deze link. In de Toy Box Modus van Disney Infinity 2.0 kun je je eigen werelden maken en bouwen. Nu kun je voor het eerst je Marvel superhelden in dezelfde wereld gebruiken met Disney-personages. Je wereld kan je delen met maximaal 3 vrienden en in spelen, hiervoor heb je internet toegang nodig. Wil je gewoon met z’n twee spelen dan kan dat ook met een gedeeld scherm. Er is vanaf nu ook een Disney Infinity: Disney Originals Toy Box Combo pack te koop waardoor je samen met Merida, Stitch en twee Toy Box Game Discsm geheel in het thema van deze twee figuren, kunt spelen in Disney stijl.

Heb je net als Laura al enorm veel personages verzameld van de eerste Disney Infinity dan kan je gewoon verder gaan met verzamelen en die figurines gebruiken in de Toy Box 2.0 modus. Naast spelen met je eerste editie Disney Infinity figurines worden er ook een heleboel nieuwe Disney-personages geintroduceerd die enkel op speelbaar zijn in de Toy Box 2.0 modus.

Zo kun je nu gaan spelen met Aladdin en vanaf begin 2015 ook met prinses Jasmine. Er zijn ook een aantal speciale Power Discs in Aladdin thema verkrijgbaar, waaronder Aladdin’s vliegend tapijt en zijn kostuum. Speel je met Aladdin dan heb je samen met zijn kromsabel en magische lamp het antwoord op al je 2.0 Toy Box wensen. Prinses Jasmine neemt haar acrobatische kunstjes mee uit het paleis van de Sultan in Agrabah en met behulp van haar magische tapijt kan ze sterke woestijnwinden oproepen om vijanden op afstand te houden. Bekijk hieronder de speciale trailer over deze tortelduifjes in Disney Infinity 2.0.

http://youtu.be/G8q61eG9umY

Een van de grappigste kwakers die we kennen en waar vele van ons mee zijn opgegroeid is natuurlijk Donald Duck! Als een van de meest iconische Disney-personages mag hij natuurlijk niet ontbreken als Disney Originals figurine. Donals brengt naast zijn gekende slogans en vurig temperament ook een heleboel speciale moves mee naar de Toy Box.  Zo kan onze Donald Duck als geen ander objecten in de verte gooien, schept hij vijanden op met een bezemsteel en kan hij zich ook enorm druk maken. Er is ook een speciale Power Disc in Donald Duck thema beschikbaar waarmee je je eigen Donald kan omvormen tot een van de drie musketiers. Bekijk hieronder de trailer van deze soms wat verhitte kwaker.

http://youtu.be/lG-0swZ92xk

Veel Disney Infinity fans zaten te wachten op een Stitch en Tinkerbell figurine en daar is nu dan ook gehoor aan gegeven. Stitch is het lieflijke experiment nummer 626 uit de populaire film Lilo & Stitch. Stitch heeft zijn kosmische geweer en de gave om tot galactische hoogtes te springen in de Disney Infinity 2.0 Toy Box. Onze prachtige en schattige Tinkerbel verrijkt de wereld van Disney Infinity met haar magisch herstellende toverstaf en de gave om supersnel door de stratosfeer te vliegen. Bekijk hieronder de trailer van deze twee magische Disney figuren.

http://youtu.be/5llR8PNS20o

Wanneer ik zeg ze heeft een prachtige grote bos rode krullen weet je meteen over wie ik het heb, niemand minder dan Prinses Merida! Deze stoere Prinses met een flink eigen wil zorgt ervoor dat ze haar mannetje staat tussen de andere personages in Disney Infinity. Met haar zwaard en uiteraard pijl en boog kan ze speciale combinatieaanvallen gebruiken tegen de vijand. Ze heeft zelfs ijskoude pijlen waarmee ze haar vijanden ter plekke kan bevriezen.

Een van Fawn’s favoriete karakters in de Disney reeks is inmiddels “slechterik” Maleficent de boze heks uit de Disney klassieker Doornroosje en die inmiddels haar eigen kant heeft kunnen vertellen in de gelijknamige film Maleficent. Deze krachtige vrouw raafzwart kostuum bezit talloze magische krachten waarmee ze in gevechten haar vijanden kan afweren. Haar trouwe raaf zal nooit veraf zijn en indien het nodig is creëert ze vanuit het niets talloze braamstruiken om haar te helpen in haar verdediging. Bekijk hieronder de trailer van deze twee krachtige figurines Maleficent en Merida .

http://youtu.be/5znrAleQByw

Wie word jouw favoriete figurine om mee te spelen?

One Comment on “Disney Infinity 2.0: Disney Originals Toy Box”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.