Destiny komt met behind-the-scenes beelden om je een voorproefje te geven van Destiny Expansion I: The Dark Below.

Ontdek wat je te wachten staat in The Dark Below. Breid je Destiny avontuur uit met een schat aan nieuwe wapens, armor, en gear die je kunt verdienen in nieuw story quests en missies. Strijd in drie nieuwe, competitieve multiplayer arena’s. Vorm een Fireteam en ga nieuwe co√∂peratieve uitdagingen aan, waaronder een gloednieuwe six-player Raid.

Destiny Expansion I: The Dark Below is vanaf 9 december beschikbaar.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.