Fans van de animatieserie The Legend of Korra kunnen nu ook aan de slag met de gelijknamige game ontwikkeld door PlatinumGames Inc.

“Alle hardcore gamers binnen de crew van Korra sprongen een gat in de lucht toen ze hoorden dat Activision de handen ineen had geslagen met PlatinumGames om een gameversie te ontwikkelen,” zegt Bryan Konietzko, co-creator/executive producer van Nickelodeon’s The Legend of Korra. “Mike en ik zijn ongelooflijk blij met hoe getrouw en liefdevol de look en de spirit van de serie in de game terug komt. Daarnaast is het ontzettend leuk om de game te spelen en we zien er erg naar uit dat fans nu ook op een heel andere manier kunnen kennismaken met Korra.”

“Ik ben erg blij met hoe de gameversie van Korra eruit ziet,” zegt Mike DiMartino, co-creator/executive producer van Nickelodeon’s The Legend of Korra. Van de cut scenes tot aan de fantastische omgevingen, de gameplay die PlatinumGames heeft ontworpen blijft trouw aan zowel de show als aan de echte wereld.”

“Met hun ongeëvenaarde flair voor actie en vloeiende bewegingen, kan alleen een studio als PlatinumGames de unieke kracht van de Avatar geloofwaardig naar games vertalen,” zegt Yaacov Barselah, Nickelodeon’s Vice President of Games & Digital Publishing New Business. “Het was ook een sensatie om weer samen te werken met onze oude en vertrouwde partner Activision. Samen hebben we met The Legend of Korra een game gemaakt die haar naam eer aan doet.”

The Legend of Korra volgt het verhaal van Korra, een jonge vrouw en reïncarnatie van de Avatar, een opperwezen die meester is over de vier elementen van de natuur: vuur, aarde, lucht en water. Het is een authentieke Avatar ervaring die je tussen deel twee en drie van de serie kunt plaatsen.  De game is nu digitaal beschikbaar op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Bekijk hieronder de launch trailer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.