Bekijk de nieuwe trailer Far Cry 4 ‘Battles of Kyrat’ en zie Kyrat op een andere manier. Lees ook wat je kan verwachten van de PvP modus.

Herbeleef het verhaal van een strijd die plaatsvond tijdens een lang vervlogen oorlog tussen de rebellen van de Golden Path en de elitestrijders van Pagan Min, de Rakshasa. Elke factie heeft een eigen unieke set van wapens en vaardigheden. Jij moet je aanpassen aan de kracht en zwakke punten van jouw tegenstanders om zo verder te komen in deze multiplayer-modus.

Terwijl de Rakshasa, mythische krijgers van Kyrat, een sterke band hebben met de natuur , dieren kunnen aanroepen om hen te helpen en ze voornamelijk traditionele wapens gebruiken zoals een boog, zijn de krijgers van de Golden Path wat moderner en hebben ze een flink arsenaal aan wapens en voertuigen tot hun beschikking.

De complete PvP-modus bestaat uit:

  • Matches waar je in verschillende rondes vijf tegen vijf speelt.
  • Asymmetrische gameplay waarin je het opneemt tegen elke factie. Diegene met het beste resultaat over alle rondes wint de strijd.
  • Lange matches die gemiddeld twintig minuten duren.
  • 10 maps bij launch van de game.
  • Drie modi:

o    Outpost, waarin de Golden Path een outpost proberen te bevrijden, terwijl deRakshasa hen proberen te verdrijven en de outpost veilig te stellen voor Pagan Min.

o    Propaganda, waarin de Golden Path drie Pagan Min-installaties moeten verwoesten, terwijl de Rakshasa er alles aan doen om deze te beschermen.

o    Demon Mask, waarin zowel de Golden Path als de Rakshasa een masker moeten vinden en terugbrengen naar hun thuisbasis voor de juiste afhandeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.