Om een hele huisvrouwachtige reden heb ik het niet gehaald om de aankondiging online te zetten, maar gelukkig kun je hem wel terugkijken: de stream van The Sims 4. Het is waarschijnlijk de laatste Sims 4-stream van mij totdat er een nieuwe uitbreiding uitkomt, want er zijn nog zoveel andere awesome games te streamen…

Niet dat The Sims 4 niet geweldig is, want de reden dat ik The Sims 4 zo tof vind, komt goed naar voren in deze stream. Het Mario-huis is een loveshack geworden, maar hoe dat precies ging, dat moet je misschien vooral hier terugkijken. Volgende week maandag streamen we weer wat anders, misschien wel een gloednieuwe game die deze week verschijnt.. Tune in op maandag van 20:00-21:00 uur voor Female-Gamers twitcht met Laura op www.twitch.tv/jennydiamond.

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.