Maandagavond is natuurlijk The Walking Dead avond voor velen, maar de avond bevat gelukkig meer uurtjes dan alleen 10 tot 11, dus vermaakt Laura je tijdens het wachten met Skylanders Trap Team.

Op de PlayStation 4 laat Laura je diverse Skylanders zien, waaronder de uberschattige mini-Skylanders en natuurlijk het vangen van schurken in Skylands. Waar moet je intunen en hoe laat, vraag je? Kan niet meer, de stream is inmiddels afgelopen. Je kunt hem hier terugkijken, doen dus.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.